детски рокли

детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли

С удоволствие ще ви запознаем с току-що излязлата серия детски рокли на бранда , създадена от меки и удобни дрехи прилягащи за непрекъсващи предизвикателства, както и за изискани поводи . Изяществото на елементите ще ви пренесе в магически свят от вълшебства и да се влюбите в пролетните детски рокли.

Тържествени детски рокли

Празничните дни и изискани мероприятия естествено се нуждаят и от специално отношение в избирането на визия за младите дами и господа . Не се оставяйте на случайността в безцелни обиколки по магазините за важните дни на своята хубавица с примирявайки се с каквото и да е . Изисканите рокли на „Точици“ придават прилежен и красив вид , без компромиси в качеството . Невероятно предложение е модела от колекцията с бели цветове от рози. Роклята е с голи рамене, със страничен цип на от задната страна. Хубавата памучна материя обещава комфорт . Можете да закупите други видове в зелено и вишнево . Следващата ни невероятна идея за празнично превъплъщение са дантелените десени. Горната част е с къс ръкав, а дължината свободно се спуска под коляното. Като допълнение към роклята може да добавите чудесна дантелена шапка, прилягаща на хилядите усмивки във вашия празничен ден. Малко по-разчупено предложение са разновидностите детски рокли тип балеринки изработени в два десена в колекцията . Впечатляваща в своето великолепие е кораловата рокля. С пищност от спускащи се тюлове, закопчаваща се странично и дълга до глезена, преобразява госпожицата в истинска принцеса и превръща вашият ден в детски карнавал . Ако ви се ще по-изискана визия страхотен избор би бил роклята с дълги ръкави и черни воали. От кръста нагоре е от приятна жакирана материя, а под множество воали има вътрешна подплата. Сътворяваме характерна официална визия единствено с жакирания модел , без нужда от други орнаменти. Невероятно попълнение в колекцията си остават видовете рокли с пола от сатен в лилаво и панделки. Направата на талията е ниска и допълва с пищност, който подсилва момичешкия шик . Този тип ще купите в разновидности на жълто и розово.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролет на „Точици“

„Точици“ е производител модерни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което детето изпитва необходимост . Вече над десет години неуморно ни удивяват с висококачествени и елегантни разновидности на конкурентни цени. Както всеки пролетен сезон и сега новите тенденции са посветени на детски рокли за момичетата и авангардни комплекти за малките мъже.

Игри и награди

Когато посетите в някои от фирмените магазини на марката в в България и си купите една от новите ни детски рокли, детето ви има правото да играе на специален флипер , директно в магазина. При печелене на необходимия брой точки, получавате допълнителни интригуващи подаръци. Не пропускайте факта, че за „Точици“ коментарите на малките ин клиенти са ценни . Имате свободата да напишете собствен или детски коментар за вече закупена рокля в страницата ни във фейсбук .

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

На кои места бихме могли да ги потърсим?

Магазини на фирмата в цяла България и виртуалното пространство за пазар предоставят широк набор от дрехи и аксесоари за детската визия от 0 до 14-годишна възраст, също и играчки, развиващи творческото мислене в процеса на веселба . Способни сме да открием много неща – от бельо, пижами и спортни комплекти до изкусни детски рокли и костюми украсени с модерните елементи за сезона . Играчките, като най-скъпи приятели на детето, са поставени на главно място в магазините .

Детски рокли за най-малките

Още от дълбоко минало и до сега роклята се смята за образец за женственост и изтънченост . От най-крехка възраст така ни учат да усещаме себе си чудесните модели рокли. Колекциите за деца до навършени 2 години, съчетават страхотни цветови гами с естествени материи , даващи свобода на удобството на децата . Уникални по вида си са моделите детски рокли с анимационни филмови звезди. Моделът с Елза, абсолютно като анимационната звезда , е най-популярна сред детските желания. Несъмнено , имаме идея и за последователите на другата филмова героиня – Ана. Моделът на Ана е от памучни материали и с украшения с къдри около яката. За повече елегантност , може да бъде съчетано с кремаво сако. Друго предложение за най-малката възрастова група са електриковите детски рокли с градински цветя без ръкави . Закачливо раздвижени и с закопчаващи се копчета от лицевата страна , дрехите са идеално пасващи за безспирните летни игри .

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли

Висококачествена грижа

Създадени изцяло в страната , с най-класни природни платове и феерични цветове и неповторими орнаменти , детски рокли на „Точици“ са пренасящи във вълшебна приказка . В случай че искате да разнообразите роклите с допълнителни аксесоари , можете да погледнете предлаганите шапки, очила, чантички и красоти за коса, които са пълен унисон с тенденциите в роклите. не пропускайте шанса да разгледате и новите пролетни серии мода за вашите момчета .

Останалите ни продукти:

Бебешки рокли

Блузи за момичета

Детски клинове

Бебешки клинове

Долнище за бебета

Детски долнища

Детски блузи

Детски дрехи

Бебешки дрехи

Детски якета

Детски раници

Детски дрехи за момичета

Детски анцузи

Бебешки играчки

Детски пижами

Бебешки бодита

Бебешки комплекти

Детски комплекти

Комплекти за изписване за момче

Комплекти за изписване за момиче

Комплекти за изписване

Комплекти за изписване за новородено

детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от
детски рокли

Пролетни вълнения в сезонните новости за детски рокли
Тържествени детски рокли
Пролет на „Точици“
Игри и награди
На кои места бихме могли да ги потърсим?
Детски рокли за най-малките
Висококачествена грижа