летни гуми

летни гуми

Летни гуми от – Autobox

Безспорно е, че летните гуми са една от най-съществените съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се котира на шосето – летните гуми се радват на безмерно многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на обективните свойства. Опитите дават представата, че все повече купувачи търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят нов сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат подменени.

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три особени вида летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват образцово сцепление и маневреност и обезпечават по-бързо преминаване по тестовата отсечка. Тези летни гуми притежават смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и мокро; по-обемни външни рамена за по-доброкачествено сцепление в завой; къси спирачни повърхности, които намаляват спирачния път, главно при сериозна скорост; разтеглива нишка на коланите, които осигуряват по-успешна обратна връзка с улицата и точно каране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист, когато става дума за сцепление и точност на придвижването – това ги прави превъзходен избор за моменти, в които се налага върховно представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват ангажимента на компанията да създава увлекателно впечатление от возенето. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON

Не е необходимо да се съмнявате или тревожите за това какъв тип летни гуми да подберете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON притежават немалко предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници. Очебийно е, че нерядко на шосето има възможност да се появят ненайдени и неподходящи обстоятелства.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях имаме три важни надлъжни проводници върху предпазителя, които подобряват отводнението и придвижването по влажна настилка. Тези летни гуми разполагат с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което редуцира звука и ограничава съпротивлението при търкаляне. При това, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech оттегля водата и също така усъвършенства сцеплението при мокра настилка. Затварящите се плоскости по средните ребра от своя страна подобряват стабилитета при голяма скорост и съкращават съпротивлението при търкаляне. Централните преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и навлажнени улици. Летните гуми подсигуряват необходимата продуктивност при всички режими на експлоатация.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми Maxxis

Maxxis е една от най-известните и резултатни фирми в интернационален аспект. Още от основаването си през 1967 година, фирмата се разширява трайно в тон с на-новите технологии и тенденции на пазара, за да обезпечи спокойствието и безопасността на шофьорите. Разнородните модели летни гуми на Maxxis съдържат разнородни характерности и преимущества. Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено устойчиви, и имат сравнително продължителен живот, дори и при неточно износване. При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в водещите прорези и раменните блокове повишават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с удобен каркас, които подобряват контрола и спокойствието на пресечен терен.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те съдържат големи проводници за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този модел летни гуми съдържа допълнително голям скоростен индекс и уголемена твърдост на вътрешната структура, като обепечава запас от защитеност при трудни условия.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви представим безброй отбрани избори, и то на достъпни цени, също така и лукса по най-бързия и постижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна.

Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-задоволително износване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и мокри шосета, съдействайки на шофьорите да контролират ситуацията и да се наслаждават на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Независимо от това, съвременната Grip booster система и лепилото от смола за лепкавкост, обезпечават подобрено сцепление по време на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Гамата обхваща 41 размера от 17 до 20 инча.

Като за финал

Ние от AutoBOX сме представители на компанията за България и ви предоставаме изобилие от качествени и достъпни оферти! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми разгледайте още: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми от – Autobox
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летни гуми SYRON
Летни гуми BlueTech
Летни гуми Maxxis
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летни гуми Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Като за финал