хладилници

хладилници

Хладилниците – потребни и все по-разумни

Така сме свикнали с мълчаливото присъствие на хладилниците в кухните ни, затова има моменти, в които забравяме колко са ни необходими и се досещаме каква ценност са в мига, в който се развалят. В такива моменти първо се дразним, после изпадаме в паника, и накрая се усещаме, че нито сме правили профилактика на хладилниците си, нито сме сме се впечатлявали от „сигнализациите“, които са подавали, че че не всичко е както трябва. Дори и добре да живеят, клиентите си купуват нови хладилници. Ако и вие сте на този важен етап, всички от Top Market сме подготвени, за да ви водим през целия процес от избора на хладилници, до прегледа на всяка подробност и онлайн поръчката.

Щом се нуждаете от нови хладилници, всеки един от нас е насреща . За начало е добре да ви дадем малко полезна информация.

Внимавайте за тези шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

Макар и да е възприето да слагаме всякакви неша в хладилниците, става ясно, че съществуват неща, за които е по-добре да са на стайна температура. Разбира се, ако държим да запазим качествата и свежестта им. Поразровихме се и ви предоставяме списък с шест от тях, които редовно слагаме в хладилниците, но за които съветваме да бъдат оставени навън. Ето за кои говорим:

1. Овкусена салата – понякога ни се случва да остане недоядена салата. И в повечето случаи, за да да не се тъпчем, решаваме да я преместим в хладилниците. Грешка! Уви, салатата ще изгуби свежестта си, а и има опасност за за „ароматизиране“ на хладилниците не особено приятно.

2. Домати – в случай че цените хранителните вещества в доматите, и на техния вкус, не ги слагайте в хладилниците, а ги оставете отгоре.

3. Домашен хляб – вярно е, че всички хлебни изделия, които се съхраняват в хладилниците, съхнат по-бързо.

4. Авокадо – ако го държите извън хладилниците, авокадото ще узрява добре и ще се запази за по-дълъг период от време.

5. Чесън – неговото място не е в хладилниците, а на сухо място.

6. Мед – по-добре преместете всички буркани мед от хладилниците и ги сложете някъде другаде.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

А знаете ли как е необходимо да се местят хладилниците?

Тъй като сме професионалисти, знаем много добре. Познавачите ни учат хладилниците да се движат в изправено положение и причината се крие в компресора. Той притежава специални щифтове, създадени по такъв начин, че да абсорбират всякакви натоварвания в нормалната позиция на хладилниците, то е – изправеното. Поради това и пренасянето в легнала позиция не е препоръчително.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Предлагаме различни опции за купуването на хладилниците

Ако сте хвърлили око на определен артикул и имате намерение да го получите от е-магазина ни, системата ни ви предоставя най-разнообразни начини на плащане. Имате опция да получите хладилниците чрез заплащане чрез банков превод или чрез вашите дебитни или кредитни карти. Ясно е, че, в случай че посочите „Наложен платеж“, трябва да дадете парите на куриера, който ще дойде. В случай че прецените, че е по-рентабилно да платите разсрочено, може да се получи, като посочите чрез коя банка и на какви вноски да стане. Вече сте наясно, че предлагаме тотална свобода на нашите клиенти да плащат за всичко, което им се ще по начин, който те са си избрали. И да не забравим – доставката на хладилници а и на всичко друго е безплатна!

Какви са необходимите температурни граници за да функционират хладилниците

Чудили ли сте се каква трябва да е температурата във вашите кухни, например, за да има възможност хладилниците, които са там, да вършат работа колкото се може по-добре? Ето и отговора – добре е температурата да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. Така хладилниците „преживяват“ най-добре и съответно са с най-добри функции.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Искате хладилници или друга бяла техника? Обадете ни се веднага!

Нашите специалисти са в готовност да отговарят на всичките ви питания или ще ви снабдят с най-добрия съвет за хладилниците. Ако не можете да решите кой от предпочитаните от вас хладилници да си закупите, не сте сигурни какви са предимствата им спрямо други или просто искате да разясните нещо, недейте да се колебаете, а задайте въпросите си на нашия екип. Това е възможно по много варианти – решението е ваше. За въпросите относно хладилници или нещо друго можете да ни намерите на телефон 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а при положение че всичките ви въпроси са предназначени за експертите ни по мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са потребни, вече пестят енергия и някои дори са „интелигентни“ , препоръчително е хората да поразсъждаваме върху как се отнасяме към тях. Трябва да разберем необходимостта от нов хладилник и ползите за съществуването ни, които дава. Разгледайте хладилниците в Top Market и се снабдете с този, който ви е допанал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – потребни и все по-разумни
Внимавайте за тези шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници
А знаете ли как е необходимо да се местят хладилниците?
Предлагаме различни опции за купуването на хладилниците
Какви са необходимите температурни граници за да функционират хладилниците
Искате хладилници или друга бяла техника? Обадете ни се веднага!