Препоръки при избора на винтоверт

Препоръки при избора на винтоверт

Винтовертът е уред , който е много нужен и употребяван днес. Винтоверът се прилага най-вече за завъртване и развъртване на винтове или пробиване на отверстия в точно определена плоскост. Съществува вероятност винтоверт да Ви бъде полезен както в работата у дома – в случай, че сте човек, който се занимава професионално с изработката на мебели например , така и за извършване на някои много по-приложими занимания у дома , като слагане на платна , монтиране на рафтове и други. По-нататък в текста ще Ви кажем още малко за разнообразието от видове винтоверти, както и за особеностите при избора на най-правилния артикул от тази категория . Като бонус, ще узнаете защо пазаруването на винтоверти от Etools.bg е възможно най-изгодната покупка за Вас.

Защо да си купите винтоверт от Etools.bg ?

За всеки по нещо – в голямата и многообразна гама от винтоверти, които могат да бъдат намерени в електронния магазин Etools.bg, всеки един потребител ще открие най-необходимия артикул за своите нужди и изисквания . Няма значение дали търсите винтоверт от чуждестранна бранд, нужен за работни предназначения, или просто уред , който да експлотирате в къщата си, Etools.bg е точното решение за Вас .

При нас във всеки момент ще намерите помоции

Редовни акции и намаления – ние от Etools.bg всекидневно предоставяме отстъпки и атракционни оферти за част от предлаганите стоки в онлайн магазина ни. Следете често за акциите ни и ще можете да се сдобиете с ефикасен и надежден винтоверт на изключително приемлива за Вас стойност.

Видове винтоверт 1
Видове винтоверт

Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите ,използвани у дома

Винтовертите за професионална работа разбираемо са и с по-високи мощности в сравнение с обичайните такива. Въпросните мощности се нареждат в диапазона 60–70 Nm , докато при артикулите , приложими вкъщи, са между двадесет и тридесет нанометъра. Най-приложимите батерии са литиево-йонните, които осигуряват повече удобство при извършване на дейност. Литиево – йонните батерии биха могли да бъдат захранвани в най-удобния за Вас момент , като няма да е необходимо да стигате до падането им до край , за да извършите подобно захранване.

Винтовертите с кабел са най-необходими вкъщи

Винтоверти с кабел – експлотацията на винтовертите с кабел е концентрирана преди всичко във вътрешни места, заради факта , че точно определеният кабел ограничава разстоянията , на които е възможно да се осъществява дейност с тях. Главно предимство са по-ниските им парични измерения по отношение на тези на акумулаторните винтоверти. За да компенсират ограниченията на кабела, някои ползватели се доверяват на винтоверти с по-дълги кабели – до 6 метра , които предоставят малко повече свобода при експлотация.

Нашият каталог с винтоверт 2
Нашият каталог с винтоверт

Електронната защита на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта

Електронна защита на мотора – това е една от допълнителните функции или допълнителни функции , които притежават най-качествените модели акумулаторни винтоверти. За какво служи електронната защита на мотора? Основополагащата й характеристика е да пази мотора на акумулаторния винтоверт от претоварване в етапа на експлотация . С помощтта на бушона на мотора се осигурява съхранение на отличното позиция на инструмента и по-дългото му приложение във времето .

Ударните винтовери – незаменимият чирак на майстора

Ударни винтоверти – различното при тях е, че се използват главно за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти не притежават регулация за момента на въртене , но за сметка на това притежават значително по-голям максимален въртящ момент , стигащ до нива около 900 нанометъра. Благодарение на ударните винтоверти отвъртането и завъртването на големи по размер и проточени болтове става още по-ефикасен и лесен процес на експлотация. Това се осъществява чрез специалния ударен механизъм , придаващ странични удари , наречен още тангенциален удар. Не трябва да прави грешка с „Ударния режим“ при типичните акумулаторни винтоверти, който наподобява този на дрелката – с посока напред назад, даващ възможност на винтоверта да пробива малки пробиви в итонг и камък.

Информация за винтоверт 3
Информация за винтоверт

Винтовертите за професионално приложение имат още предимства

Сред останалите допълнителни преимущества и бонус функции на качествените типа винтоверти за работни приложения спадат мощните зарядни устройства за средно 30 минути , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-купуваните и търсени по магазините уреда от конкретната подкатегория са от брандовете Bosch, DeWalt и Makita.

Важно е да знаете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите имат голяма дейност при избора на конкретен артикул от подкатегория „Винтоверти“. Като начало се гледа броят на батериите. Разбираемо винтовертите с две батерии са доста лесни за употреба и правят възможно с тях да се експлотира по-голям участък от време , преди да се наложи повторно захранване. Поради това важно е и силата на конкретната батерия, като тези с по-мощни издръжливости са по желани . Зареждането или волтажа на една батерия пък зависи от количеството на клетъчните елементи в батерийния пакет . Един клетъчен елемент се равнява на 3,6 V , така че с толкова се покача общият ампераж при всяка понтатъшна прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Изберете винтоверт 4
Изберете винтоверт

Оказваме помощ и съдействие при търсенето на винтоверт

Подкрепа и насоки – екипът от професионалисти с готовност ще Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по подбор на подходящ за Вашите нужди винтоверт. За Вас би било добре да потърсите контакт с тях като позвъните на посочения по-долу телефонен номер или интернет адрес, и да получите съвети и полезна информация спрямо набелязаните от Вас типа от раздел „Винтоверти“.

Погледнете и всички наши услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Намерете най-добрите оферти за винтоверт 5
Намерете най-добрите оферти за винтоверт
Повече за винтоверт 6
Повече за винтоверт
Нашият каталог с винтоверт 7
Нашият каталог с винтоверт
Разнообразие от винтоверт 8
Разнообразие от винтоверт
Информация за винтоверт 9
Информация за винтоверт

Защо да си купите винтоверт от Etools.bg ?
При нас във всеки момент ще намерите помоции
Професионалните винтоверти са по-ефикасни от винтовертите ,използвани у дома
Винтовертите с кабел са най-необходими вкъщи
Електронната защита на мотора е спомагателната характеристика на винтоверта
Ударните винтовери – незаменимият чирак на майстора
Винтовертите за професионално приложение имат още предимства
Важно е да знаете с какви батерии работи винтоверта
Оказваме помощ и съдействие при търсенето на винтоверт