seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ТЪРСАЧКИТЕ

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД позиционира многобройни сайтове на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн сделките им. Ако желаете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да позиционира и вашия сайт на първи места, значи сте на правилното място!

През изминалата година с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно измести Apple от водещото място в класацията на най-доходоносните фирми в света. И осъзнавате ли как? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от доходите на Google или $79 400 000 000 са в резултат от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите разходи и парите на всички малки и големи компании, които не само дават пари на Google, но и получават клиенти от това.

Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация

Google ни препоръча да не даваме обещание за първо място. Затова ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да кажем, че няма уебстраници, по които да сме извършили SEO оптимизация за 6 месеца и които да не се класират като първи резултати в Google.

По какъв начин се позиционираш като първи резултати? След като конкурентите ти попаднат след теб! Вашата страница ще се класира пред всички останали когато има добра SEO стратегия, най-много подходящи входящи линкове, най-качествената структура, страниците с най-добро съдържание, най-добре селектираните ключови думи и най-редовно подменяното съдържание. Това не е мистика, а абсолютно изпълнима работа, която ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да изпълним и за вашия сайт!

Seo оптимизация 1
Seo оптимизация

Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Интернет сделките са от голямо значение за всяка фирма! За 2017 г. 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а извършените покупки за изминалите 4 години са драстично повече – с 230%! И тези показатели ще продължават да растат докато се доближат до показателите в Съединените Щати, където един от всеки 8 щатски долара е използван за покупки на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е задължителен за вашата репутация – 72% от клиентите търсят данни онлайн преди да купят, дори и тя да е от физически магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти със сигурност прекарват много време във Facebook, затова възползвайте се и този метод за реклама. Но преимуществото на seo оптимизацията е, че когато потенциалният ви клиент потърси в Google, той вече е осъзнал нуждата от услугата и търси от кого да го вземе – от вашата страница или от конкурентен магазин.

Нашата задача е да доведем този потенциален клиент директно на вашата уебстраница! Няма значение дали продавате продукти или услуги, няма значение дали компанията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 2
Seo оптимизация

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се помъчите да приложите насоките ни и сами като последвате описанията на следващите страници. Ако обаче разполагате с служители, на които можете да възложите SEO оптимизацията, те е наложително да преминат през тренинг, да бъдат съветвани и да има кой да следи работата при имплементирането на цялостния проект на SEO оптимизация. Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да изпълним този процес за вашия сайт! Първоначалните резултати изискват сериозно обучение за период от поне 3 месеца и ежедневна работа от минимум още 3 месеца след това.

По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?

За да имате информация по какво точно се работи по сайта, всяка седмица ще получавате отчет за работата по вашия сайт, а всеки месец – рапорт за постиженията по ясни норми за SEO оптимизацията: повишаване на посетителите, покачване на позициите в Google, брой нови посетители, време прекарано на сайта, брой написани и качени публикации, брой създадени външни линкове.

Seo оптимизация 3
Seo оптимизация

По какъв начин работи SEO оптимизацията?

По какъв начин страниците излизат на първо място? Страхотната новина е, че има функциониращ модел – SEO оптимизацията. Той е от полза за всички, ще заработи и за вашия уебсайт. Методът е seo оптимизацията.

За да класира вашата страница на първа позиция, търсещата машина на Google се нуждае да разпознае в уебстраницата ключовите думи, по които посетителите ви търсят. Тези ключови думи се налага да са в текста, в URL-адреса, в заглавието, в описанието и в името на снимковите материали. Освен това Google се нуждае да види на сайта ви обемно, важно и периодично освежавано описание, както и линкове към него от други използвани уебсайтове. Вашият сайт трябва да разполага с адекватна структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Като цяло имате нужда да работите спрямо всички 252 заръки, написани от професионалистите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в наръчника На първо място в Google.

В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е водещ резултат в Google, там влизат много по-голям брой посетители, но това не е задължително да не значи задължително и до по-голям брой продажби. Именно заради това можете да разберете, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също трябва премине през промяна – например да подобрите представянето на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това звучи страхотно, но можете ли да си представите, че само докато гледахте това съдържание за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 млн. проучвания и са индексирани поне 21 000 нови страници. Конкурентните сайтове не спят! Не бива да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт ще може да се появява на първо място в Google.

Всеки проект е несравним и същото е валидно за всяка страница! Затова и вашата уебстраница изисква конкретна SEO оптимизация и план, изготвена според бизнеса ви!

Обадете се още днес на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на контакт 0884 725 333 за безплатна среща за вашата SEO оптимизация и ще открием решение за класирането и на вашата уебстраница на първи места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Изберете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7
Seo оптимизация
Seo оптимизация 8
Seo оптимизация
Seo оптимизация 9
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА СТРАНИЦИ ЗА ТЪРСАЧКИ – ЗА ДА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЪРВА СТРАНИЦА В ТЪРСАЧКИТЕ
Какво сме реализирали до момента с помощта SEO оптимизация
Защо дигиталните продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
По какъв начин отчитаме SEO оптимизацията?
По какъв начин работи SEO оптимизацията?
В някои ситуации вашият сайт може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация