Видове интериорни бои и отличителните им свойства

Видове интериорни бои и отличителните им свойства

В подбора на интериорни бои и сглобяването на обща концепция, първо е хубаво обстойно да се запознаете с възможностите и какви по-точно интериорни бои можете да намерите . Какви да бъдат пространствата ви, дали блестящи с металически оттенъци , да бъдат сатенено фини , пъстри наситени пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, всичко това е свързано с интериорните бои. Измислете си план какви стени си представяте . Интериорният дизайн е баланс от въображението умисъл за направа на удобни среди за живот. Както хората прогресират , стават по-добри и променят така и постройките , в които пребивават се нуждаят редовно от нещо иновативно , в крак с времето . Началното решение в ремонтната дейност на дома е намирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Във всички случаи би бил не просто най-променящият процес , а и същността за осъществяване на нов интериорен дизайн. Значително важно е да сте наясно, че освен добрите производителни идеи и компетентното осъществяване на плана от голямо значение е и вида на материала . Capbg от пет години зарежда българския пазар италиански бояджийски материали , с утвърдено име и качество. Материалите им са достъпни в значителен брой вериги строителни магазини в родината , а по време на изминалите две години продажбите им отбелязват двоен скок . Компанията е в състояние да ни предложи голям асортимент за всеки възможен вид повърхност .

Стил в представите

Душевните ни вълнения и характер са основната съставка в едновременно тоновете ни в живота, и в същото време жанра във визиите на пространствата. Особеностите на различните здания се нуждаят точните цветове бои . В хола преживяваме най-много време с най-приближените си . Свежите интериорни бои са изключително подходящи и употребявани . Стаята на детето често набляга на занимателен визуален дизайн. Засилените и светли нюанси привличат слънчевите лъчи в стаята, затова ако обичате слънчевите лъчи тези цветове биха стояли добре във личната ви стая. Естествено в стаите, където спим , прекарваме най-дълъг отрязък от време от денонощието. Поради това е необходимо гамите да се сварват в унисон с особеностите на същността ни. Червените цветове най-добре се оприличават със страст , приповдигнатост и динамика. Необичаен избор за жилищни пространства, избирани в повечето случаи за ремонт на клубни заведения . Лилавото символизира мистика , страст и суеверност. Страхотно съчетаеми интериорни бои за спални , в същото време и за спортни помещения . Синият нюанс означава доверие, истина и непорочност. Зеленото се смята за символ на природа , растеж и здраве. Придава усещане за олекотеност и хармония . Добра боя за ремонта на дневни,офиси , училищни сгради . Жълтите цветове навяват веселие , обнадежденост , философия , озарение . Страхотно пасващи на всеки с приветливо излъчване в страхотните ярки видове . По-тъмните бежово кафяви бои постигат класа и лукс в обзавеждането на интериора.

Изключително добри интериорни бои 1
Изключително добри интериорни бои

Блясъкът на Оточенто

Транспириращи интериорни бои, имащи в състава си смоли с метални оцветителни . Бояджийският материал е огненоупорен, безобиден за хората и околната среда. Ефектът, който създава подхожда и на класически , и на нестандартен стил . Материалът на Онточенто се нанася директно с бояджийски валяк или дори с мокра гъба.

Огромно разнообразие от интериорни бои 2
Огромно разнообразие от интериорни бои

Декоративни бои

Безспорна класика си остават декоративните видове интериорни бои. С металическия си ефект примесен с фин кварцов пясък се превръща не просто във фон, а и в украшение на вътрешния дизайн на всеки дом. Характеризира се с висока твърдост , получаваща се чрез пречупващите си частици. Материала на багрилната консистенция я кара да бъде лека за шлайфане и полиране. Перленият отблясък стои много-добре съчетан с интериорни детайли в златно и сребърно.

Колко слоя боя ни трябват ?

Почти никога не може да бъде осъществено достигането на плътен цвят с нанасяне веднъж на боята. Винаги е наложително двукратно или трикратно нанасяне за постигане на желания интериорен цвят . За по-тъмните бои два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за светлите три-четири. Ако планът за интериора е ваш , вие сте точно тези които много добре знаят как биха изглеждали добре слоевете боя .

Каталог интериорни бои 3
Каталог интериорни бои

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към поставянето на избрания от нас продукт е хубаво да направите грундиране. Така осигурявате върху плоскостта една гладка база за действие като заличава неравностите . Подсигурява еднаква поглъщаемост и по-лесно и пестеливо прилагане на интериорна боя. Грундирането пречи на водата да се абсорбира в основата, точно заради това играе от първостепенна важност за издръжливостта на стените. Важно е освен визуална наслада , ремонтите ни да ни гарантират сигурни условия. Грунда се размазва по цялата ширина . При сушене се чакат два – три часа. Можем да преминем към намазването на интериорни бои, когато основата е устойчива на драскане.

Изящество с дишащите бои

Дишащата боя е бързо навлизаща тенденция , поради силно издържания визуален стил, който успява да направи . Нюансите на цветовете се омекотяват , отпускащи окото и пренасящи съзнанието . Дишащата боя е добра за преобразяване в жилищата , където живеем или работим. Разполагането с четка е като детска игра . Повърхностите преобразени с дишащи интериорни бои, трудно се замърсяват и са удобни за отстраняване на прахоляк и петна .

Видове интериорни бои 4
Видове интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не пропускайте шанса да прегледате асортиментите на марката за външни бои за повърхности , които могат да изградят общата картина за вашия ремонт . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Видове интериорни бои 5
Видове интериорни бои
Каталог интериорни бои 6
Каталог интериорни бои
Ефектни интериорни бои 7
Ефектни интериорни бои
Невероятни интериорни бои 8
Невероятни интериорни бои
Каталог интериорни бои 9
Каталог интериорни бои
Разновидности интериорни бои 10
Разновидности интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 11
Вижте нашите интериорни бои

Стил в представите
Блясъкът на Оточенто
Декоративни бои
Колко слоя боя ни трябват ?
Преди поставянето на интериорни бои
Изящество с дишащите бои
Потърсете в Capbg